• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Category Archive: Фитнес интервю

фитнес за жени

Фитнес поверително с Виолета Савова само за жени!!!

фитнес за жени

Виолета Савова

Днес наш гост ни е Виолета Савова нашата нова надежда във фитнеса. Тя е само на 18г., но вече стартира своите първи участия на състезанията по фитнес само след две години подготовка. Ето какво любопитно тя ни разкри за себе си.
– Здравей Вили, какво любопитно би споделила за себе си и за нашите читатели?
– Здравейте, казвам се Виолета Савова, живея и уча в Пазарджик.
– Разкажи ни кога за пръв път прекрачи прага на фитнеса и каква беше причината да те мотивира да постигнеш тези впечатляващи резултати?
– Започнах да тренирам на 15 години, като преди това не съм се занимавала с никакъв вид спорт. Не бях от най-сериозните когато започнах.. Просто исках да изглеждам добре, дори нямах ясна цел.
– Спазваш ли хранителен режим и какво представлява той?
– Да спазвам хранителен режим, които се определя от треньора ми, преди състезания спазвам ниско-въглехидратен режим! Наблягам на протеините, зеленчуците и полезните мазнини. Храня се през 3 часа и пия много вода.
– Какви титли си печелила на състезанията по фитнес и културизъм и как се справяш със сценичната треска?
– Тази година дебютирах на състезателната сцена. Участвах в категория „Бикини фитнес“ (девойки). Направих общо 4 състезания: ТУРНИР “МАКС ПАУЪР“ 2-ро място, турнир за младежи – гр. Бургас 2-ро място, ДП – деца, юноши, девойки, младежи 2-ро място и Балканското първенство в Румъния, на което се заех 5-та позиция.

Виолета Савова фитнес за жени, отслабване за жени, фетбърнър за жени

Виолета Савова

– Какво ти е мнението относно хранителните добавки и ползваш ли?
– Разбира се, че съм „За“ хранителните добавки в съчетание с тренировки и хранителен режим могат само да ни помогнат за постигането на желаните резултати. Аз лично използвам в зависимост от целта. Витамини и Минерали, Омега 3-6-9, Протеин, Л-карнитин и фет бърнър, когато има нужда.
– Смяташ ли за в бъдеще да стъпиш на професионално ниво във фитнеса и какви са ти бъдещите планове относно спорта?
– Имам огромно желание да се занимавам професионално с това. За момента ще запазя плановете си за себе си, докато не ги осъществя, ще се радвам да ги споделя отново, когато ги реализирам.
– Би ли опитала да пробиеш в шоу бизнеса с това красиво тяло вярвам, че ще пожънеш успехи?
– Нямам амбиции за шоубизнеса поне на този етап.
– Благодаря ти за интервюто Вили, какво би пожелала на нашите читатели, които биха желали да изглеждат като теб и биха тръгнали по твоите стъпки ?
– Аз също благодаря! На първо място им желая здраве! Да открият това, което им доставя удоволствие и да бъдат постоянни в него! Да не се отказват и да следват мечтите си!

най добрия фетбърнър за жени

Клинки за повече инфо: Най-ефективния фетбърнър за жени Grenade Killa Ketones

Автор: Светослав Ковачев

Save

Save

Save

admin

Защо точно ФИТНЕС ???

5026_centri_fitness

Поне веднъж всеки от нас е искал да стане добър спортист.
В училище далечните ми спомени ме връщат как тренирахме в часовете по физкултура: футбол, баскетбол, борба, а момичетата заченки на спортна гимнастика, волейбол, народна топка, елементи от леката атлетика и прочие…
Самия аз не харесвах особено коремните преси и лицевите опори, обичах футбола и баскетбола. Фитнеса тогава не беше популярен, а тепърва навлизаше. Но някак си избрах точно него. Днес след години тренировки не съжалявам за избора си все още държа младежкия си вид благодарение на фитнеса. Също благодарение на него не запалих и една цигара и не се и отдадох и на алкохола..
Литературата на фитнес тематика беше малко по това време. Едва след средата на 90те започна да излиза вестник „Мускули“, а малко по-късно и списанието „Олимп“. Не пропусках да си купя брой. Четях как тренираха културистите в САЩ и се наслаждавах на картинките със здрави тела. По това време започнаха да излизат книгите на доц. В. Боянов и Светломир Хубенов. Но това, което грабна окото ми беше малка тънка книжка без корица с автор Даниъл Дъчейн H.U.G.E. „Максимална мускулна маса“. Книга в която за първи път на яве имаше описани тайната на бодибилдинга. Предполагам вече се досетихте за какво говоря „забранените субстанции“ или „лесният“ начин за изграждането на мускули именно анаболните стероиди! 20150516_165912
Нека се върнем в днешно време и дадем отговор на въпроса „Защо точно фитнес“.
Вече сме минали възрастта за професионални спортисти освен, ако не предпочетем голфа и шахмата, но искаме и имаме желание да изглеждаме добре, да възвърнем жизнеността и килограмите на телата си както и една по-добра визия.
В забързания начин на живот единственото, което ни остава е да отделим час несъобразен с времето на други хора /отборни игри/ и да потренираме в залата. 1 час само за нас! 1час, който би ни върнал годините и жизнеността. Защо не? Не се чудете, а прекрачете прага на залата направете своята инвестиция в бъдещето наречена ЗДРАВЕ!

http://supermarketbg.com/ocart/

автор: Светослав Ковачев

admin

Фитнес кафе с Инджи Хебибова

 

535939_434591176692711_8715939446321013121_nДнес наш гост ни е носителката на златен медал в категория „Бикини фитнес“ очарователната Инджи, която със самото си излизане на сцената плени журито и вдигна на крака публиката. Звездата от балета на Сердар Ортач, по която феновете са луди!
–  Какво интересно би споделила за себе си и за нашите читатели?
–  Казвам се Инджи Хебибова. Завършила съм висше икономическо образование, но никога не съм практикувала специалността си. Винаги ми е било интересно и вълнуващо да се занимавам със спорт и танци. Родена съм в гр. Разград, а в момента работя за един от най-известните изпълнители в Турция като член на танцовият му състав.
–  Разкажи ни как се запали по фитнеса и кое те накара да прекрачиш залата?
– Винаги са ми харесвали и привличали спортните и атлетични тела. От дванадесет годишна се занимавам с танци и имам безброй сценични изяви зад гърба си. Завършила съм и танцовата школа в Ню Йорк “Broadway dance center”.
В началото от време на време ходех на фитнес до момента, в който осъзнах, че това е единствения спорт, който може да оформи тялото ми по точен критерии и от тогава фитнеса ме грабна. Причината за това също беше и сцената, на която съм постоянно, както и желанието ми да съм винаги в блестяща форма. Това беше и причината да се развия като добър спортист. В последствие си поставих за цел да се явя на състезание, което да ме мотивира да постигна по-бързо желаната форма.                                     Големи заслуги за това има моя треньор Мартин Русанов, за което искам да използвам случая и да му благодаря. 904509_314784475339258_6885146677971568625_o
– Какво включва хранителния ти режим и позволяваш ли си понякога да го нарушиш?
– В пред-състезателен период съм на стриктен тренировъчен и хранителен режим изготвени от личният ми треньор М. Русанов / ЗМС/.
В диетата ми основните храни са яйца, месо, риба, ориз и салати. Хранителният режим го спазвам стриктно до постигане на целта ми.            В извън-състезателният период се храня здравословно като си позволявам и изкушения, но винаги в рамките на разумното. Старая се винаги да пия по много вода. http://supermarketbg.com/ocart/index.php?route=product/product&path=33_61&product_id=56
– Какви титли си печелила на състезанията по фитнес и културизъм и как се справяш със сценичната треска?
– Започнах скоро със състезателните си изяви, като направих успешен старт със златен медал в категория „Бикини фитнес“ на квалификации за Балканско и Европейско първенство по фитнес. 1958111_790222314322290_1230017060761205330_n
– Как виждаш бъдещето си и би ли искала някой ден да стъпиш на сцената на елитните състезания по фитнес?
– Доволна съм от настоящето си в сферата на шоу-бизнеса и спортния сектор, като за в бъдеще мисля съчетавайки ги и да продължавам да жъна успехи.
–  Какво ти е мнението относно хранителните добавки?
– Хранителен режим съчетан със суплементи и фитнес е най-доброто съчетание за отлична физика. Аз съм „За“ хранителните добавки като самата аз ползвам добавките на „Трек нутришън“.
– Жена с твоята фигура и чар успешно би се реализирала в киното. Ти би ли се пробвала на големия екран ?
– Благодаря за комплиментите, но това вече е друга сфера, за която се изисква талант, но като се замисля не бих отказала на подобно предложение. Както казват: Без да пробваш не може да знаеш, кое е най-доброто за теб 😉
– Благодаря ти за интервюто Инджи, в заключение какво би пожелала на нашите читатели, които биха желали да те последват ?
– Първо ще им пожелая здраве, а постигането на добра физика не е невъзможно, когато има желание, воля, труд, и упоритост, качества които също им ги пожелавам, за да се радват на желаната от тях визия и стил!1969170_790222104322311_4789278223271450768_n

най добрия фетбърнър за жени

Kликни за повече инфо: Най-ефективния фетбърнър за жени

Save

Save

admin

Защо Кети Кор е винаги в блестяща форма ?

кети4

Днес наш гост е плеймейтка Кети Кор – Катерина Миленкова – PlayStar of the year 2014. Ето какво тя ни разкри за себе си в любопитно интервю:

– Здравей Кети какво интересно би споделила за себе си на нашите читатели?
– Казвам се Катерина Миленкова, но всички ме познават като Кети Кор. Занимавам се с клубни танци от 3 години. Започнах се с танците от дете, моят баща също е танцьор и хореограф на български фолклорни танци и нестинарство. Имам смелите мечти да имам собствена зала.

–  Кети, какво те провокира да излезеш пред обективите на камерите и как стартира твоята артистична кариера?
– Камерите сами дойдоха в живота ми и трябваше да избера – или да спра с всичко, или да позволя хората да ме видят. Оказа се, че е много тежко – психически. Има хора, които те спират на улицата и ти се радват, но има и такива, които са събрали цялата негативна енергия на света и ти я изпращат с голяма ненавист.

кети3

– Как мислиш, жените завиждат ли ти за това, с което природата ти е дала ?
– Ами не съм се сблъсквала с жена, която да завижда, но съм виждала страшно много жени, които се „кефят“. Радват се, идват при мен: „Уау, какво ядеш, какво тренираш, каква диета спазваш…?“ Ще съм истински щастлива, ако съм стимул за някое момиче, да започне да се грижи за себе си и тялото си… дори да е само едно.

– Защо според теб жените толкова се комерсиализираха в днешно време и оправдаваш ли това явление?
– Видяха една „успешна“ схема…. и се опитват да я повторят…. но не е толкова лесно. От големия зор да станат принцеси, красиви жени се държат, като придворни дами. Щом 16 годишни момичета си слагат импланти…. нещата не са в нормите. От големия зор да се задоволи какво? Мъжките еротични желания – НЕ… Масово уеднаквения манталитет.

– Какъв за теб би бил идеалния мъж, на който Кети Кор би подарила сърцето си?
– Хахах точно в момента – мъжът, който не диша! Шегувам се, разбира се. Подарих сърцето си преди време, но в стечение на обстоятелствата, не сме заедно. Сега мъжът, който ще застане до мен, ще е онзи, който вдигне сърцето ми с памук. Аз съм последния динозавър на планетата, който все още обича романтиката.

– Как поддържаш тялото си да е винаги така грациозно и изящно ? /Тук може да споменеш какво спортуваш ?
– Ходя на тренировки по танци. Салса, кизомба, народни танци, хип хоп. Почти всеки ден тренирам. Сутрин правя упражнения за корем и седалище в домашна обстановка. Преди време ходех на фитнес, но си счупих ръката и трябваше да спра. Скоро отново ще започна. Обожавам степ аеробиката и спининга. Много е приятно да се грижиш за себе си. Не се лишавам от никаква храна, но гледам да не прекалявам. Просто съм много активен човек. Карам сноуборд, ходя на езда, понякога изкарвам нервите си на стрелбището. Спортът е здраве!кети2

– Придържаш ли се към определен хранителен режим или здравословно хранене?
– Нямам строг хранителен режим с точно определени храни. Но имам правила: Високо енергийна закуска, обяд придружен със свежа салата и много лека вечеря. Много обичам чисто месо, избягвам тестото. Алкохола е напълно забранен! Чаша вино на вечеря, добре…. Но не повече! За мое огромно съжаление съм пушач, но скоро ще се преборя с лошия навик.
– Ползваш ли хранителни добавки?
– Единственото което пия са някакви извънземни мултивитамини и дамската гранта фетбърнъра с малиновите кетони.

Благодаря ти много за интервюто Кети надявам се искрено да сме задоволили любопитството на читателите ни.

най добрия фетбърнър за жени

Най-ефективния фетбърнър за жени

Автор: Светослав Ковачев

Save

admin

Момичето с бензин в кръвта ;)

Днес ще ви запознаем с една млада дама от света на тунинг автомобилите. Не ви ли мирише вече на гуми, не чувате ли рева на двигателя 😉
На вашето внимание: Меги Джейн собственичката на студио за оптичен тунинг на автомобили. Вижте как една млада дама в мъжкия свят на автомобилите се поддържа и научете нейната фитнес история.

меги1
– Здравей Меги, първо като мъж ми стана интересно какво би накарало една жена като теб да се запали по автомобилите? /Тук може да разкажеш как си се запалила като хоби по колите, вмъкни годините си и от колко време се занимаваш с това .
– Kак се запалих, ами май така си се родих. От мъничка събирах картинки на коли и знаех марките. Когато бях на 6 години до ресторанта на баща ми имаше сервиз…Там прекарвах цялото си време, а в неделите когато сервизът не работеше си играех в Жигулито на тати..Започнах да пораствам , а в главата ми само коли. И лека полека и средата ми стана „авто“. Естествено научих се да карам от рано, а после дойде и книжката и първата ми кола. Както обичам да се шегувам: преди да си взема кола имах форд. Исках да работя в тази свера. Завършила съм и дизайн и ето как съчетах двете ми хобита в успешен бизнес. От 5 години вече се занимавам с професионално облепване на автомобили, затъмняване на стъкла и всякакъв вид оптичен тунинг. Сега съм на 24 години мечтата ми е до 30г Шаркифолио да е в световен мащаб..

меги 4
– Участвала ли си в улични гонки с автомобили?
– Ходя на почти всички улични събития..и на всички легални. Обичам да гледам и да ми мирише на гуми. Не участвам и не смятам за безопасно уличното мерене на конски сили.Често се намират мераклии по светофарите, които искат да се пробват срещу моето БМВ Е92-ка за някой старт и до там..Иначе в организираните събития винаги има някой, който спонсорирам да представя идеите ми на пистата. Любимата ми марка е БМВ удолвствие от шофирането, агресия и стил..
– Как успяваш да съчетаваш работата във тунинг студиото с фитнеса?
– Лесно е. Спортно маце и тунинг коли си вървят ръка за ръка. Освен това в Шаркифолио колектива всяка сутрин се прави физ зарядка. Спонсорираме спортните мероприятия на Стронг мен за България. Малко или много и работата си е фитнес, защото влагам точно толкова енергия и желание в тунинга, колкото и в спорта. Няма по-хубаво усещане от това да видиш доволен клиент.

меги3
– Какво представлява една твоя тренировка във фитнеса и какво би ни казала за хранителния си режим?
– Моята тренировка започва с общо загряване. Разделям я на основни групи за всеки ден, но все пак раздвижвам всички мускули в една тренировка.Прекарвам горе-долу около 2 часа в залата. Тренировката ми включва и тежести като това ме прави релефна и силна(тази сила ми помага в тунинга). Гледам да наблягам на изоставащите мускулни групи. Хранителния ми режим е прост не се лишавам от нищо, но и не прекалявам. Избягвам джънка и пакетираните неща..ям много зеленчуци, плодове и месо, месо, месо. Много обичам риба поне веднъж седмично си хапвам.Мисля, че и супите са доста важни и вкусни.
– Какво ти е мнението относно хранителните добавки и какво препоръчваш на нашите читатели?
– Добавките са супер за бързото възстановяване на организма. Колкото и да се храним правилно винаги нещо липсва и ето тук идва реда на добавките. Освен за добра физическа форма те помагат и за общия тонус на организма. Препоръчвам да не разчитате само на хранителни добавки. За добрите резултати е необходимо добро и балансирано хранене и редовни тренировки. http://supermarketbg.com/ocart/index.php?route=product/product&path=33_60&product_id=124

11006002_10202686382914183_1481683260_n
– Коя ти е любимата марка автомобил и какво в нея те привлече?
– БМВ ми любимата марка. От малка съм мечтала за черен баварец като на лошите 🙂 Всичко ми харесва в БМВ-то.Сякаш някой е взел вътрешното ми състояние и му е дал облик. Естествено харесвам и други коли, но някак си привличането не е същото.

http://supermarketbg.com/ocart/index.php?route=product/product&product_id=56

admin

Канго Джъмп що е то и усеща ли се почвата под нас ;)

Днес ще ви запозная с една прекрасна дама, която ще ни разкрие тайните на така модерния напоследък Канго Джъмп /KJ/.
На вашето внимание треньорката по Канго джъмпс Даниела Георгиева.

дани2

Дани е на 37 г. и вижте само как изглежда една майка. Давам я за пример на дамите, който се страхуват, че след раждането и семейния живот ще загубят блестящата си форма.
Ето какво ни разкри тя за новата мода в модерния фитнес свят.
– Какво представлява Канго джъмпс Дани ?
– KJ е кардио-тренировка с продължителност 1 час със здравословен и отслабващ ефект. Практикува се със специални обувки, които имат както тренировъчен ефект така и рехабилитационен. Посещаващите тренировката, ще се пристрастят към нея поради невероятното усещане, което създава тя. Този ефект се дължи основно заради засиленото освобождаване на ендорфин. Действа изключително зареждащо, тонизиращо и освобождаващо както от стреса така и от напрежението. Подобрява стойката на тялото, укрепва мускулатурата и е един от най-добрите начини за сваляне на килограмите. Доказано е, че ефикасността на КJ е до 45% по-голяма от всеки друг спорт. Идеята на КJ обувките предпазват и подсилват глезените, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб.
– Как се запали по този вид тренировки?
– По КJ се запалих от едно клипче, на което бях попаднала в интернет. В този момент реших, че не само ще се занимавам с това, но и ще стана инструктор по КJ, а дори не бях усетила още удоволствието какво е да се скача с KJ обувки. Допреди това в ранните си години съм тренирала лека атлетика, а от няколко години се занимавам с фитнес. Поради натоварената ми програма с часовете по КJ, трябваше да изоставя фитнеса и да се отдам изцяло на КJ.
– Спазваш ли определен хранителен режим и към кои храни се придържаш?
Ще бъда честна – не спазвам и не мога да спазвам хранителен режим, а с тренировките по КJ не ми се и налага. Хапвам всичко, но умерено, често и разнообразно.
– Какво по-различно ни дава тренировката на какнго джъмпс пред кроса ?
– Разликата между КJ и кроса е, че КJ е много по-забавно и разнообразно, поради комбинацията от аеробни движения, dance и кick елементи на фона на любима динамична музика.
– Кои са най-активните мускули в движенията при канго джъмпс?
– Тренировките по КJ натоварват цялото тяло, но най-вече бедрената, седалищната и коремна мускулатура.

дани11
– Колко средно калории се изгарят по време на тренировката на канго джъмпс?
– Средно изгаряните калории по време на тренировката са около 1200 ккал. Все пак е строго индивидуално, като това зависи преди всичко от теглото, количеството на мускулна маса и мастна тъкан на конкретния индивид.
– Какво би препоръчала на нашите читатели за бързо влизане във форма преди лятото?
– За бързо влизане във форма за лятото, препоръчвам КJ – естествено! Препоръчително е три пъти в седмица и до лятото резултатите ви са гарантирани! Ако се добави и един добър фетбърнър ефекта ще е още по-бърз.

Ако решите да по-подскачате може да намерите Дани във ФИТНЕС ЦЕНТЪР „РЕЛАКС“ в ж.к. Надежда.

най добрия фетбърнър за жени

Най-ефективния фетбърнър за жени

Save

admin

Морски бриз и фитнес

Днес ще ви представим една дама, която професионално се занимава с Фитнес от морската ни столица Варна. На вашето внимание днес гост ни е Даниела Куртева!

Стоях си на кея и наблюдавах залеза на слънцето. Кораби влизаха и излизаха от пристанището, а днес нямах никакъв късмет в риболова, когато най- неочаквано усетих как върха на въдицата ми потрепна. Засякох бързо и скоро над водата извадих необикновена рибка със златист цвят. Откачих я от куката и тя проговори: Предполагам знаете какво ми каза 🙂 Обещах и да я пусна, но си пожелах да видя морска сирена. Естествено не очаквах нищо да се случи и продължих да се наслаждавам на залеза и морския бриз.

Изненадата за мен беше когато не от хоризонта, а от алеята се появи не русалка, не морска сирена, а самата Дани завършваща тренировката си с крос. Ето какво ми сподели тя:

10653494_1539469232933462_2894891394792238692_n
– Здравей Дани, на колко години беше като се запали по фитнес и какво ти хареса в този спорт?
– Здравей! Бях на 22 години, когато за първи път стъпих във фитнеса. Запалих се доста по-късно. В началото беше просто за да видя как това ще повлияе на физиката ми. И както в повечето случаи се получава, казах: -„Не, не е за мен! Дънките започнаха да не ми стават, гърба ми става голям!“. Хилядите женски глупости, които сме чували от хора, които не са добре запознати и недостатъчно наясно. Фитнесът е спорт, който може да моделира тялото по такъв начин, какъвто мисля изключително малко спортове могат това. И всъщност това е нещото, което ми допадна в този спорт.
– От колко време се занимаваш на професионално ниво?
– От миналата година.Това ми беше за първи път. Републиканското първенство през септември 2014, където станах трета в категория бикини до 163 см.

– Какво ти е мнението за хранителните добавки и стероидите и ти лично използваш ли ?
– Хранителните добавки са неизменна част от подготовката на един спортист. Не само във фитнеса. Няма как да се раздаваш на сто процента (защото една подготовка за състезание го изисква) и да можеш да се възстановиш за няколко часа, за да си направиш следващата тренировка със същия интензитет. И не искам да кажа, че добавките са необходими само на професионалистите. Те са необходими и на хората, които тренират по-усилено в залата. Аз лично ползвам добавките на Trec Nutrition. За стероидите какво да кажа-всеки сам решава.Ако не се прекалява, смятам, че не е проблем. Затова са треньорите-те знаят най-добре. Моя треньор Мартин Русанов държи много на доброто физическо състояние на състезателите си.
– Разкажи ни колко често тренираш през седмицата и с каква продължителност са ти тренировките?
– В седмицата тренирам 6 дена от 7. Продължителността на тренировката ми е 1 час и 30 мин, като има включен силов компонент, съчетан с кардио.
– Какво представлява хранителния режим, който спазваш и какви са основните храни към които се придържаш?
– За хранителния режим пак ми е трудно да кажа, тъй като се мени винаги според целите, които искам да постигна. Моя треньор се грижи изцяло храненето ми да е добре балансирано. На мен ми се отразява добре въглехидратния цикъл, високия прием на протеин (все пак за моите цели е важен). Храните, които присъстват в менюто ми са: пилешко месо, риба, телешко, много салати, ориз, овесени ядки, яйца. Избягвам плодовете. Изключително рядко мога да включа към закуската си само сутрин по една зелена ябълка или грейпфрут.
– Какви титли си печелила по състезанията ?
– Както казах по-рано, имам едно състезание зад гърба си – Републиканското първенство в Бургас – 2014 година.

10625147_1547133188833733_8108139857233548477_n
– Какво би препоръчала на момичетата, които биха искали да тръгнат по твоите стъпки в света на фитнеса?
– На момичетата, които искат да се занимават с това, мога да кажа само да бъдат много упорити и да следват целите си.

Steam Free Grenade thermo detonator

Най-бързият начин за топене на мазнини без кофеин!

Автор: Светослав Ковачев

Save

Save

admin