• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Канго Джъмп що е то и усеща ли се почвата под нас ;)

Канго Джъмп що е то и усеща ли се почвата под нас ;)

Днес ще ви запозная с една прекрасна дама, която ще ни разкрие тайните на така модерния напоследък Канго Джъмп /KJ/.
На вашето внимание треньорката по Канго джъмпс Даниела Георгиева.

дани2

Дани е на 37 г. и вижте само как изглежда една майка. Давам я за пример на дамите, който се страхуват, че след раждането и семейния живот ще загубят блестящата си форма.
Ето какво ни разкри тя за новата мода в модерния фитнес свят.
– Какво представлява Канго джъмпс Дани ?
– KJ е кардио-тренировка с продължителност 1 час със здравословен и отслабващ ефект. Практикува се със специални обувки, които имат както тренировъчен ефект така и рехабилитационен. Посещаващите тренировката, ще се пристрастят към нея поради невероятното усещане, което създава тя. Този ефект се дължи основно заради засиленото освобождаване на ендорфин. Действа изключително зареждащо, тонизиращо и освобождаващо както от стреса така и от напрежението. Подобрява стойката на тялото, укрепва мускулатурата и е един от най-добрите начини за сваляне на килограмите. Доказано е, че ефикасността на КJ е до 45% по-голяма от всеки друг спорт. Идеята на КJ обувките предпазват и подсилват глезените, коленете, бедрата, долната част на гърба и гръбначния стълб.
– Как се запали по този вид тренировки?
– По КJ се запалих от едно клипче, на което бях попаднала в интернет. В този момент реших, че не само ще се занимавам с това, но и ще стана инструктор по КJ, а дори не бях усетила още удоволствието какво е да се скача с KJ обувки. Допреди това в ранните си години съм тренирала лека атлетика, а от няколко години се занимавам с фитнес. Поради натоварената ми програма с часовете по КJ, трябваше да изоставя фитнеса и да се отдам изцяло на КJ.
– Спазваш ли определен хранителен режим и към кои храни се придържаш?
Ще бъда честна – не спазвам и не мога да спазвам хранителен режим, а с тренировките по КJ не ми се и налага. Хапвам всичко, но умерено, често и разнообразно.
– Какво по-различно ни дава тренировката на какнго джъмпс пред кроса ?
– Разликата между КJ и кроса е, че КJ е много по-забавно и разнообразно, поради комбинацията от аеробни движения, dance и кick елементи на фона на любима динамична музика.
– Кои са най-активните мускули в движенията при канго джъмпс?
– Тренировките по КJ натоварват цялото тяло, но най-вече бедрената, седалищната и коремна мускулатура.

дани11
– Колко средно калории се изгарят по време на тренировката на канго джъмпс?
– Средно изгаряните калории по време на тренировката са около 1200 ккал. Все пак е строго индивидуално, като това зависи преди всичко от теглото, количеството на мускулна маса и мастна тъкан на конкретния индивид.
– Какво би препоръчала на нашите читатели за бързо влизане във форма преди лятото?
– За бързо влизане във форма за лятото, препоръчвам КJ – естествено! Препоръчително е три пъти в седмица и до лятото резултатите ви са гарантирани! Ако се добави и един добър фетбърнър ефекта ще е още по-бърз.

Ако решите да по-подскачате може да намерите Дани във ФИТНЕС ЦЕНТЪР „РЕЛАКС“ в ж.к. Надежда.

най добрия фетбърнър за жени

Най-ефективния фетбърнър за жени

Save

admin
admin

Leave a Comment