• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Момичето с бензин в кръвта ;)

Момичето с бензин в кръвта ;)

Днес ще ви запознаем с една млада дама от света на тунинг автомобилите. Не ви ли мирише вече на гуми, не чувате ли рева на двигателя 😉
На вашето внимание: Меги Джейн собственичката на студио за оптичен тунинг на автомобили. Вижте как една млада дама в мъжкия свят на автомобилите се поддържа и научете нейната фитнес история.

меги1
– Здравей Меги, първо като мъж ми стана интересно какво би накарало една жена като теб да се запали по автомобилите? /Тук може да разкажеш как си се запалила като хоби по колите, вмъкни годините си и от колко време се занимаваш с това .
– Kак се запалих, ами май така си се родих. От мъничка събирах картинки на коли и знаех марките. Когато бях на 6 години до ресторанта на баща ми имаше сервиз…Там прекарвах цялото си време, а в неделите когато сервизът не работеше си играех в Жигулито на тати..Започнах да пораствам , а в главата ми само коли. И лека полека и средата ми стана „авто“. Естествено научих се да карам от рано, а после дойде и книжката и първата ми кола. Както обичам да се шегувам: преди да си взема кола имах форд. Исках да работя в тази свера. Завършила съм и дизайн и ето как съчетах двете ми хобита в успешен бизнес. От 5 години вече се занимавам с професионално облепване на автомобили, затъмняване на стъкла и всякакъв вид оптичен тунинг. Сега съм на 24 години мечтата ми е до 30г Шаркифолио да е в световен мащаб..

меги 4
– Участвала ли си в улични гонки с автомобили?
– Ходя на почти всички улични събития..и на всички легални. Обичам да гледам и да ми мирише на гуми. Не участвам и не смятам за безопасно уличното мерене на конски сили.Често се намират мераклии по светофарите, които искат да се пробват срещу моето БМВ Е92-ка за някой старт и до там..Иначе в организираните събития винаги има някой, който спонсорирам да представя идеите ми на пистата. Любимата ми марка е БМВ удолвствие от шофирането, агресия и стил..
– Как успяваш да съчетаваш работата във тунинг студиото с фитнеса?
– Лесно е. Спортно маце и тунинг коли си вървят ръка за ръка. Освен това в Шаркифолио колектива всяка сутрин се прави физ зарядка. Спонсорираме спортните мероприятия на Стронг мен за България. Малко или много и работата си е фитнес, защото влагам точно толкова енергия и желание в тунинга, колкото и в спорта. Няма по-хубаво усещане от това да видиш доволен клиент.

меги3
– Какво представлява една твоя тренировка във фитнеса и какво би ни казала за хранителния си режим?
– Моята тренировка започва с общо загряване. Разделям я на основни групи за всеки ден, но все пак раздвижвам всички мускули в една тренировка.Прекарвам горе-долу около 2 часа в залата. Тренировката ми включва и тежести като това ме прави релефна и силна(тази сила ми помага в тунинга). Гледам да наблягам на изоставащите мускулни групи. Хранителния ми режим е прост не се лишавам от нищо, но и не прекалявам. Избягвам джънка и пакетираните неща..ям много зеленчуци, плодове и месо, месо, месо. Много обичам риба поне веднъж седмично си хапвам.Мисля, че и супите са доста важни и вкусни.
– Какво ти е мнението относно хранителните добавки и какво препоръчваш на нашите читатели?
– Добавките са супер за бързото възстановяване на организма. Колкото и да се храним правилно винаги нещо липсва и ето тук идва реда на добавките. Освен за добра физическа форма те помагат и за общия тонус на организма. Препоръчвам да не разчитате само на хранителни добавки. За добрите резултати е необходимо добро и балансирано хранене и редовни тренировки. http://supermarketbg.com/ocart/index.php?route=product/product&path=33_60&product_id=124

11006002_10202686382914183_1481683260_n
– Коя ти е любимата марка автомобил и какво в нея те привлече?
– БМВ ми любимата марка. От малка съм мечтала за черен баварец като на лошите 🙂 Всичко ми харесва в БМВ-то.Сякаш някой е взел вътрешното ми състояние и му е дал облик. Естествено харесвам и други коли, но някак си привличането не е същото.

http://supermarketbg.com/ocart/index.php?route=product/product&product_id=56

admin
admin

Leave a Comment