• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Защо Кети Кор е винаги в блестяща форма ?

Защо Кети Кор е винаги в блестяща форма ?

кети4

Днес наш гост е плеймейтка Кети Кор – Катерина Миленкова – PlayStar of the year 2014. Ето какво тя ни разкри за себе си в любопитно интервю:

– Здравей Кети какво интересно би споделила за себе си на нашите читатели?
– Казвам се Катерина Миленкова, но всички ме познават като Кети Кор. Занимавам се с клубни танци от 3 години. Започнах се с танците от дете, моят баща също е танцьор и хореограф на български фолклорни танци и нестинарство. Имам смелите мечти да имам собствена зала.

–  Кети, какво те провокира да излезеш пред обективите на камерите и как стартира твоята артистична кариера?
– Камерите сами дойдоха в живота ми и трябваше да избера – или да спра с всичко, или да позволя хората да ме видят. Оказа се, че е много тежко – психически. Има хора, които те спират на улицата и ти се радват, но има и такива, които са събрали цялата негативна енергия на света и ти я изпращат с голяма ненавист.

кети3

– Как мислиш, жените завиждат ли ти за това, с което природата ти е дала ?
– Ами не съм се сблъсквала с жена, която да завижда, но съм виждала страшно много жени, които се „кефят“. Радват се, идват при мен: „Уау, какво ядеш, какво тренираш, каква диета спазваш…?“ Ще съм истински щастлива, ако съм стимул за някое момиче, да започне да се грижи за себе си и тялото си… дори да е само едно.

– Защо според теб жените толкова се комерсиализираха в днешно време и оправдаваш ли това явление?
– Видяха една „успешна“ схема…. и се опитват да я повторят…. но не е толкова лесно. От големия зор да станат принцеси, красиви жени се държат, като придворни дами. Щом 16 годишни момичета си слагат импланти…. нещата не са в нормите. От големия зор да се задоволи какво? Мъжките еротични желания – НЕ… Масово уеднаквения манталитет.

– Какъв за теб би бил идеалния мъж, на който Кети Кор би подарила сърцето си?
– Хахах точно в момента – мъжът, който не диша! Шегувам се, разбира се. Подарих сърцето си преди време, но в стечение на обстоятелствата, не сме заедно. Сега мъжът, който ще застане до мен, ще е онзи, който вдигне сърцето ми с памук. Аз съм последния динозавър на планетата, който все още обича романтиката.

– Как поддържаш тялото си да е винаги така грациозно и изящно ? /Тук може да споменеш какво спортуваш ?
– Ходя на тренировки по танци. Салса, кизомба, народни танци, хип хоп. Почти всеки ден тренирам. Сутрин правя упражнения за корем и седалище в домашна обстановка. Преди време ходех на фитнес, но си счупих ръката и трябваше да спра. Скоро отново ще започна. Обожавам степ аеробиката и спининга. Много е приятно да се грижиш за себе си. Не се лишавам от никаква храна, но гледам да не прекалявам. Просто съм много активен човек. Карам сноуборд, ходя на езда, понякога изкарвам нервите си на стрелбището. Спортът е здраве!кети2

– Придържаш ли се към определен хранителен режим или здравословно хранене?
– Нямам строг хранителен режим с точно определени храни. Но имам правила: Високо енергийна закуска, обяд придружен със свежа салата и много лека вечеря. Много обичам чисто месо, избягвам тестото. Алкохола е напълно забранен! Чаша вино на вечеря, добре…. Но не повече! За мое огромно съжаление съм пушач, но скоро ще се преборя с лошия навик.
– Ползваш ли хранителни добавки?
– Единственото което пия са някакви извънземни мултивитамини и дамската гранта фетбърнъра с малиновите кетони.

Благодаря ти много за интервюто Кети надявам се искрено да сме задоволили любопитството на читателите ни.

най добрия фетбърнър за жени

Най-ефективния фетбърнър за жени

Автор: Светослав Ковачев

Save

admin
admin

Leave a Comment