• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Проект мечтано тяло

Фитнес за жени, мечтано тяло, фетбърнър за отслабване

Проект мечтано тяло

Фитнес за жени, мечтано тяло, фетбърнър за отслабване

тяло на мечтите, фитнес за жени

Лято, плаж, море… Лежим си блажено на шезлонга под чадъра и гледаме изпод очилата как минава покрай нас мъж с тяло на гръцки бог, а до него жена с прелестта на Афродита. Красота както и да го погледнем.
Докато двойката върви гордо по плажа виждаме как всички погледи са събрани в нея… Всеки въздиша и тайничко завижда на фигурите им.
Защо и ние да не сме като тях, защо и ние да не изглеждаме впечатляващо?
Както и да го погледнем всичко е въпрос на мотивация и желание.
Но защо пък ние да не бъдем като тях другото лято? Интересен въпрос с много прост отговор, а именно
отговорът се нарича МОТИВАЦИЯ! Просто, ясно и точно. Целта е избрана. Време е за действие. Време е за нови навици и здравословен начин на живот. И знайте никога не е късно да стартираме. Състезанието е само с нас самите. Врагът е ясен: старите, нездравословни навици изградили сегашното ни тяло.
Тук идва въпроса как да започнем промяната или по друг начин казано моята борба с моето тяло.
След като сме мотивирани и сме взели решение е време да се отправим към фитнеса.
Но как да започнем, ако си нямаме и понятие от фитнес? В този случай най-добре е да се обърнем към квалифициран фитнес инструктор, който да следи процеса на развитие и промените с тялото ни. фитнес, море, красиви тела
Друг важен елемент от подготовката ни за следващото лято е процеса на хранене или като напълно нови, успешно мотивирани хора да следваме неотклонно хранителния си режим. Всяко едно отклоняване е крачка назад.
Относно тренировките: Има дни, в които сме изморени и немотивирани и точно тук възниква въпроса да пропуснем или не? Отговорът е еднозначен „НЕ“ по-добре по-лека тренировка отколкото в къщи пред телевизора. Ако не се преборим навреме с този малък проблем то той с времето би се превърнал в лош навик и демотивация отдалечаващ ни от целта. В този случай е по-добре тренировката да е лека и не натоварваща, отколкото да я пропускаме. Така с времето новите ни фитнес навици ще се утвърдят и ние с лекота ще започнем да изкачваме стълбицата на успеха.
Някой казват, че всичко е генетика. Да бих се съгласил с това твърдение преди 15г., но сега бих казал: „Всичко е в главата на човека!“. Слабите могат да изградят атлетични тела, дебелите да отслабнат и да се преборят с апетита и природата си, а бедните да забогатеят.
Не се отказвайте и не се предавайте борете се със себе си и победите ли ще сте най-успешните хора!

най добрия фетбърнър за жени

Кликни върху: Най-ефективния фетбърнър за жени Grenade Killa Ketones

 

Save

Save

admin
admin

Leave a Comment