• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Как да стопим мазнините по време на ендуро разходка?

БЦАА за ендуро и мотокрос състезания и преходи.

Как да стопим мазнините по време на ендуро разходка?

БЦАА за ендуро и мотокрос състезания и преходи.

Ето температурите падат и идва сезона на ендурото. Един прекрасен начин да съчетаем физическата активност с любимото си хоби.
Какво по-хубаво от свежия горски въздух и забързан пулс за топенето на мазнините в тялото ни.
Всеки , който се е докоснал до ендурото знае, как в даден момент силите ни привършват. Тялото е изморено и трудно се поддава на командите на мозъка ни. Естествено с това може да се справим лесно. Просто е необходимо да сложим във водата в раницата на гърба ни подходящата изотонична напитка, която би спряла умората, би ни дала още сила и енергия да продължим смело напред по пътеката през падналите дървета и камъни.
Какво се случва в този момент с нашето тяло, когато силата в мускулите ни е напуснала и умората взема превес? Бърза загуба на контрола над мотоциклета или АТВ-то, което управляваме е първото, което ще усетим. Последствията са ни ясни: падания, контузии и счупени мотори.
Но какви процеси протичат в този момент в тялото ни? Гликогена /горивото в/ мускулите ни отдавна е изчерпан. Следващата ни резерва от гликоген е в черния ни дроб, но и тя е привършила, какво ни остава? Разграждането на мускулните ни влакна като следващ източник на енергия.Един много неприятен момент, който бихме избегнали като поемем необходимата доза аминокиселини, с които бихме предотвратили мускулния разпад и бихме си върнали контрола над машината към върха.
Сега е и дългоочаквания момент за използването на енергията от мастните депа/ топенето на мазнините/. С предпазени мускули от разпад и доза БЦАА вече сме готови да кажем сбогом на излишните килограми.
Друг отговорен фактор влияещ върху загубата на мазнини е пулса, който бързо меним присъщо на терена, по който се движим. Това допълнително помага за топенето на подкожните мазнини складирани в тялото ни.
Както ни е известно приемът на БЦАА /разклонена верига аминокиселини/ предпазва мускула от разпад, стимулира разграждането на мазнините, повишава издръжливостта и забавя умората.
Едно чудесно съчетание на приятна разходка сред природата в комбинация с превъзходна аеробна тренировка на чист, наситен с кислород, планински въздух, която дори и във фитнеса не бихме могли да направим с такъв устрем и желание.

БЦАА за ендуро и мотокрос състезания и преходи.

Номер 1 сред конкурентите си AminoCore е разработен за да удовлетвори максимално широк спектър от тренировъчни дейности за мускулно възстановяавне.

Save

Save

admin
admin

Leave a Comment