• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Фитнес поверително с Виолета Савова само за жени!!!

фитнес за жени

Фитнес поверително с Виолета Савова само за жени!!!

фитнес за жени

Виолета Савова

Днес наш гост ни е Виолета Савова нашата нова надежда във фитнеса. Тя е само на 18г., но вече стартира своите първи участия на състезанията по фитнес само след две години подготовка. Ето какво любопитно тя ни разкри за себе си.
– Здравей Вили, какво любопитно би споделила за себе си и за нашите читатели?
– Здравейте, казвам се Виолета Савова, живея и уча в Пазарджик.
– Разкажи ни кога за пръв път прекрачи прага на фитнеса и каква беше причината да те мотивира да постигнеш тези впечатляващи резултати?
– Започнах да тренирам на 15 години, като преди това не съм се занимавала с никакъв вид спорт. Не бях от най-сериозните когато започнах.. Просто исках да изглеждам добре, дори нямах ясна цел.
– Спазваш ли хранителен режим и какво представлява той?
– Да спазвам хранителен режим, които се определя от треньора ми, преди състезания спазвам ниско-въглехидратен режим! Наблягам на протеините, зеленчуците и полезните мазнини. Храня се през 3 часа и пия много вода.
– Какви титли си печелила на състезанията по фитнес и културизъм и как се справяш със сценичната треска?
– Тази година дебютирах на състезателната сцена. Участвах в категория „Бикини фитнес“ (девойки). Направих общо 4 състезания: ТУРНИР “МАКС ПАУЪР“ 2-ро място, турнир за младежи – гр. Бургас 2-ро място, ДП – деца, юноши, девойки, младежи 2-ро място и Балканското първенство в Румъния, на което се заех 5-та позиция.

Виолета Савова фитнес за жени, отслабване за жени, фетбърнър за жени

Виолета Савова

– Какво ти е мнението относно хранителните добавки и ползваш ли?
– Разбира се, че съм „За“ хранителните добавки в съчетание с тренировки и хранителен режим могат само да ни помогнат за постигането на желаните резултати. Аз лично използвам в зависимост от целта. Витамини и Минерали, Омега 3-6-9, Протеин, Л-карнитин и фет бърнър, когато има нужда.
– Смяташ ли за в бъдеще да стъпиш на професионално ниво във фитнеса и какви са ти бъдещите планове относно спорта?
– Имам огромно желание да се занимавам професионално с това. За момента ще запазя плановете си за себе си, докато не ги осъществя, ще се радвам да ги споделя отново, когато ги реализирам.
– Би ли опитала да пробиеш в шоу бизнеса с това красиво тяло вярвам, че ще пожънеш успехи?
– Нямам амбиции за шоубизнеса поне на този етап.
– Благодаря ти за интервюто Вили, какво би пожелала на нашите читатели, които биха желали да изглеждат като теб и биха тръгнали по твоите стъпки ?
– Аз също благодаря! На първо място им желая здраве! Да открият това, което им доставя удоволствие и да бъдат постоянни в него! Да не се отказват и да следват мечтите си!

най добрия фетбърнър за жени

Клинки за повече инфо: Най-ефективния фетбърнър за жени Grenade Killa Ketones

Автор: Светослав Ковачев

Save

Save

Save

admin
admin

Leave a Comment