• 0877 184 662
  • spower@abv.bg

Мускули на макс и още малко!

Мускули на макс и още малко!

Сигурно не веднъж сте се чувствали изморени и демотивирани за тренировка. Задавали сте си въпроса: Днес дали да не пропусна тренировка? Утре ще наваксам.
Все пак успявате някак си дали по навик или като задължение отивате във фитнес.
Тренировката започва лека полека, чувството на умора и демотивация става все по-силно. Претупвате набързо колкото да се каже, че не сме пропуснали днес фитнеса и се отправяте към къщи.
Естествено това не е начина на ползотворна тренировка така както сме си я представяли затова на помощ ни идва така наречения БУСТЕР.
Какво представлява и как ни влияе:
– По-бързо възстановяване.
Това, с което този тип суплементи помагат, е че по време на тренировка вкарват много кръв в мускулните клетки. Това е основен фактор за бързото възстановяване, който води до по-голям приток на хранителни вещества след тежка тренировка.
– Намалява умората по време на тренировка с по-голям брой повторения
Когато започнете да вдигате тежести, кислорода в тялото се изчерпва, млечната киселина нахлува в мускулите и се чувствате изморени. Това може да попречи на вашия прогрес.
Ако липсата на въздух по време на тренировки ви е спирала досега, с доза азотен бустер преди натоварване това повече няма да е проблем за вас.
– Подобява издъжливостта при кардио натоварвания
Ако сте аеробен атлет, нуждата от кислород е силно изразена при този вид натоварвания. Допълнителния кислород, приет преди тренировка под формата на доза азотен бустер, ще ви помогне да не се измаряте бързо.
– Повишено ниво на енергия
Добрите азотни бустери съдържат в себе си силни енергитици, креатинови матрици, аргинин, които повишават значително енергията и желанието за тренировка.

– Страхотно мускулно напомпване
Кой не обича чувството на максимално издути мускули след тренировка? Максималното напомпване се засилва след приема на азотен бустер и остава дълго време след тренировката. То е резултат от засиленият кръвен поток към мускулните клетки посредством аминокиселините аргинин и креатин.

Grenade AT4

Ефективно повишава нивата на тестостерона и либидото

Save

Save

admin
admin

Leave a Comment